Villámlátogatás

 2010.09.11. 23:33

Továbbra is kivagyok a gyámhatóságos dologtól, ráadásul holnap János el akarja vinni Danit. Nem akarok erről most többet írni...

Ma hazament Anyukám, másfél hetet töltött itt, és segített a sulikezdésben. Jajjj nagyon jó volt, hogy itt volt, nem tudom hogyan bírtam volna nélküle! Még így is alig bírtam a sok intéznivalót. A blogon is meglátszik, elhanyagoltam az írást, olyan hulla voltam esténként.

Mostanra kialakulni látszik a napirendünk, ezért remélem visszatérünk a régi kerékvágásba. Az viszont biztos, hogy nem eszünk olyan sok finomságot, mint amit az elmúlt másfél hétben főzött Anyu! :-)

Tettünk ma egy villámlátogatást Pakson. Apukám itt felejtette a gyógyszereit, és el kellett vinnünk neki. Sajnos súlyos szívbeteg, és nagyon allergiás is, úgyhogy nem mertük bevállalni, hogy két napig gyógyszerek nélkül maradjon. Így aztán délután kettőkor beültünk a kocsiba a gyerekekkel, és este hatra már itthon is voltunk. Hát ez van, ennél nagyobb problémát sose kelljen megoldanunk. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr922289562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása