Álomszuszék

 2010.09.23. 20:40

Nem tudom mi van Zsófival, de a napokban iszonyú sokat alszik, és szerintem kevesebbet is eszik. Ma például délután kettőkor elégeltem meg, hogy eddig még csak aludt, és felébresztettem. Persze enni felkelt időnként, de azonnal visszaaludt utána. Összesen nem volt ébren egész nap 3 órát. És már csak ötször eszik egy nap, de akkor is kevesebbet. Határozottan érzem, hogy sokkal kevesebb tejem van emiatt. Zsófit ez nem zavarja, szemmel láthatóan nem éhes, csak az a baj, hogyha meg 2 hét múlva eszébe jut, hogy mégis többet enne, akkor meg már nem lesz mit. :-(

Két napja kaptam a hírt, hogy egy számomra nagyon fontos barátom beteg. Egyelőre nem tudják az orvosok mi baja lehet, ma este megy egy vizsgálatra ami talán kiderítheti. Nagyon szorítok neki, hogy a vizsgálat eredménye negatív legyen, mert különben nagyon nagy baj van... :-((( Nála erősebb embert nem ismerek, sokszor támaszom ő, mikor úgy érzem nem bírom tovább. Drága S, nem lehet semmi baj!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr272319092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.09.24. 08:53:20

Kedves Csilla!

Így ismeretlenül is szorítok S-nek! Imádkozom érte, hogy minden rendben legyen! Kitartás Neki!
süti beállítások módosítása