Koppkopp

 2010.11.03. 21:00

Danit nagyon lekapta a lábáról ez a nyavalya. Rég volt már ennyire beteg. Valami csoda folytán sem Zsófi sem én nem kaptuk el eddig. Pedig általában úgy szokott lenni, hogy Dani köhög párat én meg 2 hétre ágynak esek. Ez most egyelőre úgy látszik pont fordítva van. Lekopogom, mert még a lappangási idő lehet, hogy nem telt le...

A napi teendőkön és a betegápoláson túl kiskutya kereséssel töltöm a szabadidőmet. Nehéz a döntés. Sajnos ma Magyarországon a kutyatényésztés teljes egészében a küllem irányába tolódott el, én pedig elsősorban nem show kutyát szeretnék. Sokkal fontosabb, hogy kiegyensúlyott, nyugodt idegrendszerű, de mindemelett szívesen dolgozó, jól motiválható kutya legyen. Tehát se félős, se domináns, se agresszív... de a tej se aludjon meg a szájában... Egy pár hetes kis szőrgombócról megmondani, hogy mi lesz belőle???

Brúnóval annak idején szerelem volt első látásra. Beléptem az ajtón és attól a pillanattól kezdve úgy nézett rám, mint egy istennőre, és nem mozdult mellőlem. Igaz, ő akkor már nem volt annyira baba, 4,5 hónapos volt. Ekkorra azért már többet látni a jellemükből. Most is valami hasonló jelre várok, hogy biztosan tudjam, hogy Ő az.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr342422700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém fatál 2010.11.04. 20:25:01

Nem gondoltál arra, hogy esetleg menhelyről hozzatok el kutyát? Persze megbízható helyről. Döbbenetes, milyen hálásak tudnak lenni a mentett állatok.

moncsika9 2010.11.04. 20:38:57

Szia! Ismeretlenül olvasom a blogodat már egy ideje. Nagyon-nagyon sajnálom a kutyusotokat! Ezzel kapcsolatban írok, az iwiw-en egy körlevélben írták, hogy zsemleszínű labrador kiskutyákat találtak erdő mellett és gazdit keresnek nekik, (remélem nem kamu a dolog) szerintem egy telefont megér, hátha ott megtalálod az "igazit":)) A szám amit megadtak: 06-20/268-5288 Üdv.Móni
süti beállítások módosítása