Olvasásmánia

 2010.11.24. 22:19

Elmondtam reggel az iskolában mire készül János pénteken. Nem tapsolt az osztályfőnök örömében. Később fel is hívott, megbeszélte az igazgatónővel és szeretnének beszélni Jánossal, ha beleegyezem. Szeretnék lebeszélni őt a tervéről, mert ez sem Daninak, sem az iskolának nem tesz jót. Megesett már állítólag hasonló szituációban, hogy apuka kergette a gyereket az iskolaudvaron. :-(

Daninak új "hobbija" van, amerre megyünk olvassa a feliratokat. Gondolom ezen minden éppen olvasnitanuló kiskölyök átesik. Örülök neki, hogy ennyire érdeklődik, ezzel egy új világ nyílik meg előtte. Sajnos nem zökkenőmentes ez az olvasgatás, ugyanis a magyar felirat ritka mint a fehér holló. Hiába tudja elolvasni szegénykém, állandó magyarázatra szorul, hogy mi az a "new", "sale", "cora"... stb. Remélem nem veszik el a kedvét az olvasástól ezek a kudarcok.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr122479929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása