Intelligencia

 2011.01.01. 22:23

Meglepően jól sikerült tegnap a Szilveszterünk. Pedig azt hittem nagyon uncsi lesz, itthon fogunk ülni egész éjjel a két gyerekkel és a két kutyával. (a kölcsön golden volt itt nálunk) Ehhez képest késő délután szánkózni voltunk, oooolyan jó volt. Én is ott hemperegtem a gyerekek között. :-) Aztán pedig áthívtak bennünket a barátnőmék, úgyhogy gyorsan sütöttem egy kis rágcsálnivalót és átmentünk. Kapott Karácsonyra a kisfiuk egy klassz videójátékot (xbox360kinect) és azzal játszottunk. Hááááát én nem szeretem a videójátékokat, de ez.... vmi brutál jó! :-) Dani is rabja lett, most ő is ilyet szeretne. De sajnos ez olyan drága, hogy nekünk még jó darabig biztosan nem lesz ilyenünk. :-( Nah, szóval remekül szórakoztunk. Aztán kimentünk tüzijátékozni az utcára, összecsődült az egész utca, és együtt durrogtattunk. Mondanom se kell ez is tetszett Daninak. :-) Este 10 után jöttünk haza, és az éjfélt már itthon hármasban vártuk meg.

Szegény kölcsön goldenünk rettenetesen félt a tüzijátékoktól. Be kellett zárnom a boxba, mert a nyakamba ugrált félelmében. :-( Egy nagyobb durranásnál az ágyba is beugrott hozzánk szegény. :-( Bingo egész jól viselte, őt csak éjfélkor kellett nyugtatgatni, előtte-utána mikor nem volt annyira durva, azt simán viselte.

Ma volt itt János, elhozta a Karácsonyi ajándékokat. Amit ő vett, az öccse és az apjáék, tehát az egész családja nevében. Kizárólag Daninak vettek ajándékot, Zsófinak semmit. Még a nagyszülők se vettek egy árva kis csörgőt sem a legkisebb unokájuknak... Daninak is feltűnt, és beszélgettünk erről. Édes drágám ezek után néhány ajándékot odaadott Zsófinak, hogy megossza vele, és ne legyen szomorú a kishuga. A 8 éves autista kisfiamnak nagyobb intelligenciája van, mint az egész B...r családnak együtt véve.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr162555626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2011.01.04. 08:50:01

Örülök, hogy jól telt a szilveszter. :)Kívánom, hogy nyugalmasabb és még boldogabb új év következzen, mert azt látom, hogy akármennyi is a bú, baj, bánat, azért sok-sok boldogság lakik a házatokban, szerencsére. :)

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy élnek ennyire primitív, ostoba, korlátolt sutyerák emberek a földön. J.-nak volt kitől tanulni ezek szerint, de csak nem fér a fejembe sehogysem, hogy a nagyszülők sem akarnak tudomást venni a kislányról, aki mellesleg egy tündérgombóc. Hogy foszthatják meg magukat attól a mindent felülmúló gyönyörűséges érzéstől, hogy SZERETNEK, és nem is akárkit, hanem a saját unokájukat??????
Saját magukkal csesznek ki, és mire erre rájönnek, már késő lesz.

allisc 2011.01.04. 22:36:26

@Fém_Fatál: Az utolsó két mondatod nagyon betalált!

Tudom, bunkó vagyok, de remélem azért nem vettek Zsófinak egy apróságot sem, mert gyógyszerre kellett nekik a pénz :-(((((

Azon gondolkodtam, hogy küldjek-e nekik fényképes naptárat a gyerekekről, megköszönve mindkettejük nevében, hogy gondoltak rájuk Karácsonykor??
süti beállítások módosítása