Ideiglenes intézkedés

 2011.04.04. 23:02

Végre végre történt egy kis előrelépés a válással kapcsolatban! Tavaly júliusban adtam be a bíróságra kérelmet, hogy hozzanak ideiglenes intézkedést a gyerektartással kapcsolatban. És aztán hipp-hopp ez mostanra sikerült is! Majdnem duplájára emelték annak az összegnek amit január óta fizet, és pontosan triplájára annak amit tavaly fizetett. (Január óta ugyanis fizet az iskolába is.) Sajnos még ez sem fedezi a gyerekek tényleges költségének felét, de már ez is valami. Ha Daninak nem lennének a betegségéből eredő plusz igényei, akkor teljesen korrekt lenne ez a gyerektartás. Most János biztosan fellebbezni fog.

Hívott ma este, Danival szeretett volna beszélni. Épp itt volt az egyik haverja, úgyhogy csak futás közben szólt vissza, hogy nem akar telefonálni. János ideges volt, amennyire ezt telefonon keresztül meg tudtam ítélni. Ingerülten kérdezte, hogy most már soha többet nem fogja látni Danit? Nem tudtam erre mit mondani. :-( Amit mondtam volna, azt inkább megtartottam magamnak. Ide azonban leírom: Zsófika is ezt kérdezhetné, hogy soha nem fogja látni apát? :-(

Zsófikának új tudománya van! :-D A hétvége óta négykézlábazik! Szombaton még csak 2-3 lépést haladt, vasárnap már keresztül ment a nappalin. Hason azért még gyorsabb, úgyhogy ha siet akkor inkább hasra vágja magát és kúszik. :-) Édes, ahogy próbálkozik, nagyon koncentrál, hogy összerendezze a kéz-láb mozgást... :-D

Hétvégén kapott egy új hintát a kertbe. Egész pontosan a régi hintaállványra vettem neki egy új, nekivaló ülőkét. Hát azt a boldogságot... hangosan kacagott, ugrándozott benne. :-DDD Ma is kint voltunk sokat, úgy élvezi! Gyönyörű idő volt, csináltam képet róla:

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr762800658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.04.05. 08:09:29

Minden alkalommal meg kell hogy állapítsam, gyönyörű ez a kishölgy! :-)
süti beállítások módosítása