Nagyosan eszik Zsófi

 2011.04.06. 21:57

Megúsztuk az éjszakát, nem lázasodott be Zsófi. Sőőt, ma már sokkal jobban volt. Dani viszont még mindig nagyon fújja az orrát. Egyedül Bingoval történt egy kis baleset: bepisilt kétszer is. Valószínűleg a gyógyszerek miatt, amit kapott a babéziára, rengeteget ivott, üres volt a vizes tálja reggelre és emiatt nem bírta ki reggelig. :-( Na mindegy, ennél nagyobb baj sose legyen.

Zsófika szerintem hamar át fog szokni a darabos kajákra. Ma reggelire is, meg vacsorára is "felnőttes"-et evett. :-) Reggel a gyümölcspép után kikövetelte a májkrémes kenyeret. Azt ettem, ő ült mellettem az asztalnál és nyúlkált utána, balhézott érte. :-) Igazából a szép piros paprikát nézte ki magának először, de nem adtam, mert azt nem tudja még megrágni, viszont a májkrémes kenyeret nagyon tolta befelé. :-) Este pedig rakott zöldbabot adtam neki, és szépen ette. Valószínűleg, ha a zöldbabot hússal leturmixolom, nem kellett volna neki. Pedig azt gondolom, hogy egy 9 hónapos babának nem való az a fűszeres étel amit mi eszünk, de hát mit csináljak ha másképp nem eszik? A gyümölcspempőket szereti, de a zöldséges-húsos bébiételeket utálja. És hát szó se róla... az lenne a legolcsóbb és legegyszerűbb nekem is, ha azt enné, amit mi...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr512806056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.04.07. 20:55:20

Soha nem felejtem el, mikor keresztfiam, kb. 11 hónapos lehetett és úgy nyomta befelé a zúzapörköltöt nokedlival, hogy csak lestem. :-)) Természetesen Ő is az anyukája ebédjét kórencsálta el! ;-)

allisc 2011.04.07. 21:37:16

@Mirama: Zsófi is evett már tojásos nokedlit, tarhonyás húst, sültkrumplit, palacsintát... Érdekes hogy ezektől nem öklendezik, de ha a pempőbe darab van attól igen.
Az a baj ezzel, hogy a sós fűszeres étel nem való még egy ekkora babának. :-(
süti beállítások módosítása