Így lenne ötösöm a lottón

 2011.04.10. 23:20

Apás hétvége volt. A tegnapi kirándulás miatt mára beszéltük meg Jánossal. Ő javasolta a délelőtt fél 11-et még pénteken. Mikor megláttam a tv műsort reggel, azonnal tudtam, hogy le fogja mondani a láthatást. Fél 10-től Forma1-es futam közvetítése volt a tévében... Természetesen 10h-kor jött az sms, sorry, meg minden, nem tud jönni, nincs kocsija, inkább 16h. Így lenne ötösöm a lottón!

Délután aztán jött, és a szokásos módon zajlott a láthatás. Dani kijött egy pillanatra, közölte, hogy nem megy el, és az ajándék se kell, majd bement.

János szóba hozta a 25 ezer forintos ügyvédi díjat, amit megítélt nekem (illetve az ügyvédemnek) a bíróság, az apasági per miatt. Emlékeim szerint írtam erről, de most hirtelen nem találom. Ez a "költségtérítés" amiért feleslegesen benyújtotta majd visszavonta az apasági keresetet Zsófi miatt. Na, szóval elkezdett velem alkudozni, hogy kérjem meg az ügyvédemet tekintsen el ettől, mert akkor nem fogja tudni kifizetni a Dani sulijába a hozzájárulását. Azért nem semmi, van esze... fizessem ki helyette én az ügyvédet (mert nyilván ingyen nem dolgozik), ő meg betudja a gyerektartásba... dupla haszon neki...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr872821795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2011.04.13. 18:44:12

Jajmár, ez a fickó egyszerűen szánalmas. Olyan "sírjak vagy röhögjek" kategória...

allisc 2011.04.13. 19:27:05

Ha nem én lennék a szenvedő alanya, akkor röhögnék, de így marad a sírás.
süti beállítások módosítása