Pafffff

 2011.05.19. 23:01

Kedves ajándékot küldött a TIGÁZ Zsófi 11 hónapos szülinapjára. Az éves elszámolást, ami szerint 65 ezer forint elmaradásunk van. :-((((( Tény, hogy jobban fűtöttem idén télen mint tavaly, Zsófika miatt, na de csak kb 2-3 fokkal. A különbözet pedig több mint 3 havi számlának felel meg az átalánydíj és a valós fogyasztás között!!! Elképzelésem sincs, hogy miből fogom kifizetni. Mint ahogy arról sincs elképzelésem, hogy a következő 2 hónapban mit fogunk enni, ha befizetem a fizetnivalókat.

János persze ebben a hónapban is csak annyi tartásdíjat utalt, mint eddig, mintha a bíróság nem is hozott volna semmilyen ítéletet. :-( A gyerekei meg forduljanak fel... Az a baj, hogy innentől kezdve csak nagyon csúnyákat tudnék írni, úgyhogy inkább nem írok semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr922918276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.05.20. 06:24:25

Léptél valamit ez ügyben? Mármint hogy nem azt fizeti, amit a bíróság megítélt! Ezért a bíróság nagyon komolyan fellép, legalábbis régebben én ezt így tudtam!
Kishölgy természetesen ennivaló! :-)

allisc 2011.05.20. 22:31:55

@Mirama: Privátban elmondom szívesen, itt nem.
süti beállítások módosítása