1. szülinap!!!!!! :-D

 2011.06.19. 22:17

Boldogságos 1. születésnapot az én tüneményes drágaságos kicsi Kincsemnek!!!!!!! :-DDD Volt habostorta, tüzijáték, ajándék, hejehuja, boldogság... :-DDD

Életem először megrettent a tortától meg a tüzijátéktól, nem tudta mire vélni. Aztán óvatosan megtapogatta a tortát, megkóstolta a tejszínhabot, megállapította hogy finom, majd két kézzel gyűrte befelé. :-DDD 

Ajándékba egy járássegítőnek nevezett négykeréken guruló, kapaszkodós, zenélős micsodát kapott, amitől teljesen odáig volt. Kapaszkodni még nem tud benne, mert ha feláll, elgurul, ő meg lecsüccsen, de a zenélős villogós része abszolút siker. :-)

Jánosnak persze se híre se hamva. Ja de, 12.17 perckor írt egy sms-t, hogy ma mégsem jön Danihoz, mert nagyon rossz idő van. Hát... nem tudom ő hol volt, de itt nálunk egyáltalán nem volt rossz idő. Zsófi születésnapjáról említést sem tett.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr613010051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása