Hiányzol Brú :-(

 2011.06.26. 23:50

Kutyasuliban voltunk ma, mostanában sikerült kijutnom néhányszor Bingoval. Egész ügyes, jó kis kutyát lehetne belőle faragni, ha lenne rá időm/energiám. Tetszik, hogy lelkesen dolgozik és nagyon figyel rám. Sajnálom, hogy nem tudjuk komolyan csinálni. :-( 

Rendhagyó volt a mai alkalom, bemutató obedience gyakorlás volt, sok külsős érdeklődő is eljött. Találkoztam néhány régi ismerőssel, akikkel annak idején együtt kezdtük Brúnóval. Eljött Brúnó egyik nagyon nagy haverja is, és majd kiugrott a bőréből mikor meglátta Bingot, szegény azt hitte ő Brúnó, összekeverte őket. Majdnem elbőgtem magam rajta. :-( Bingo meg csak nézett bután, hogy én ezt a kutyát nem ismerem, miért örül ez nekem ennyire??? :-)

Két kutya is volt olyan akikkel együtt edzettünk régen, és Brúnó sokkal tehetségesebb volt náluk. Mi abbahagytuk, ők azóta is folytatták és most leesett az állam, hogy mennyit fejlődtek. Huh hol tartanánk mi már Brúnóval ha még élne és tudtuk volna folytatni a munkát????

Nagyon hiányzik Brúnó. :-(((( Sosem fogom kiheverni az elvesztését... :-(((((

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr163020440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása